En dröm har gått i uppfyllelse!

Godkväll alla ni som tittar in på min blogg och välkomna tillbaka! Känner en glädje att få dela med mig av mina upplevelser till er och hoppas att jag förmedlar inspiration, energi och lust genom bloggen! Min vision är att ni som läsare ska må bra och få en positiv känsla och längta efter att få läsa nästa inlägg. Finns det något härligare än att ha en längtan efter nått? En sak som har med feel good att göra och som jag längtat till blev verklighet härom helgen! Jag och min yngsta dotter for iväg på en liten mamma-dotter trip till Stockholm. Vi skulle äta middag på stan och övernatta för att på lördagen gå på spa och shoppa. En riktig tjejweekend alltså. Det är så avkopplande att göra sådana här små saker och man behöver inte alls åka långt bort, nej det räcker att komma hemifrån till en plats där man kan koppla av i sinnet och bara vara. Nu måste jag ju säga att denna övernattning var allt annat än en ”småsak”…det var en dröm! Vi checkade faktiskt in på Grand Hotel! Alltså detta har varit en dröm att få bo här någon gång i livet och nu var det så äntligen dax…

DSC04223
Magisk utsikt över slottet!
DSC04229
Från vår balkong, bara ett fåtal rum som har balkong så vi blev glatt överraskade!
DSC04217
Här sov vi som två prinsessor, lyx lyx lyx!

DSC04202

DSC04205

DSC04207
Mami får koppla av en stund med ett glas kallt vitt innan middag på stan. Låg och funderade på vilka kändisar som bott i vårt rum och de som känner mig vet att jag frågade också…och fick svar! Oops pinsamt tyckte M!
DSC04256
Jag fullkomligt ÄLSKAR Cadierbaren på Grand, so classy och elegant! Ta en drink och känn dig som en filmstjärna i den fantastiska omgivningen.
IMG_3814
Nästa morgon vaknade vi upp till en frukost som bara var som en dröm. Där fattades inget! Efter frukosten begav vi oss till Grand Spa, har aldrig varit på så fint spa tror jag. Tyvärr inga bilder därifrån för det var fotoförbud men om ni tittar på hemsidan så kan ni förstå att vi hade det helt ljuvligt och jag kan skvallra att det skymtades en och annan kändis! Ha det fint ikväll!

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.