Life in Lissabon

Hej igen, jag är så glad att så många är inne och läser min blogg, måste bara säga det till er!!! Åh så här års är det verkligen lätt att drömma sig bort till sol, värme och hav. DEN känslan slår allt. Det är så mörk nu att orken och lusten dalar och sitter man inomhus hela dagarna blir det ju ännu tyngre. Just den här resan var vi på i våras när allting börjat blomma ut och solen var sådär lite extra ljus och stark. Har på något underligt vis blivit en vana för oss att åka på weekends i april månad och nästan alltid slår det in på min födelsedag också. Ganska mysigt!

DSC03724.jpgJag gillar verkligen Lissabon, arkitekturen, historien, maten, människorna, ja det mesta! Det finns en själ här…

DSC03722.jpg

DSC03726.JPG

DSC03727.JPG

DSC03774.JPG

DSC03729Lissabon bjuder på gastronomi i världsklass med många restauranger som har stjärnor i Guide Michelin!DSC03733.JPGByggnaderna är så vackra, man kan stå och begrunda dem i all oändlighet. Tänk vilket arbete som ligger bakom.DSC03739.JPGDet är backigt i Lissabon så hoppa på en spårvagn eller träna gluteus!DSC03743.JPG

DSC03820.JPG

DSC03794Vi tog en tur till Portugals riviera också, Cascais och Estoril. Här var urmysigt att bara strosa omkring. Vi tog faktiskt kontakt med en mäklare när vi var här för att få lite information om områden runtikring Cascais. Det finns massa mysiga små ”bergsbyar” här som är värda att ta en extra titt på. Har några vänner också som bosatt sig i Lissabon som får berätta mer hur det är att verkligen bo här. Vem vet vad som kan hända framöver?

 

Ha en skön kväll i mörkret, ses igen!

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.