Min önskelista

 

 

Det närmar sig jul och har man sin önskelista så har man! Det kostar inget och att drömma och önska sig saker eller upplevelser, bara det i sig är upplyftande och spännande. Fantisera och drömma är mitt motto i livet! Min pappa sa alltid till mig att jag hade livlig fantasi  och det stämmer så bra! Hur som helst har jag spanat på några saker som jag verkligen skulle vilja ha. Kolla nedan..

valerie-silverklanning

 

Överst min drömklänning från Valerie, partydressen number one. Har redan provat den och den sitter som en smäck, hmm får se till rean kanske…or dear Santa…Sedan en urfin grovstickad pläd, både skön och en snygg inredningsdetalj. Denna i pärlgrå är så fin tycker jag. Efter det ett par jättefina örhängen som passar till fest, antingen bara en eller båda samtidigt, tyvärr slutsålda, typiskt!  Glittrig vid kjol som man kan matcha med en stickad tröja, snyggt att bryta av med olika material. Sist men inte minst dessa drömmiga skor från Valentino! My godness vad jag vill ha dem, blir att kika på Blocket kanske…

Ha en härlig vintervit dag!

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.