The peaceful jungle

Skrev lite i tidigare inlägg om hur vi bor här. Fullt med växter och djur av alla de slag. Ödlor, papegojor, apor, näsbjörnar mm. Man kan ju tro att stranden och havet ligger långt härifrån men det gör det inte. Vi går ner till beachen på 7 minuter.

Hej alla läsare! Jag vill tacka alla som läser så jättemycket, jag är överväldigad att bloggen haft så många visningar. Det är svårt att hinna blogga dagligen då jag har ett vanligt arbete också. Men jag tycker om att skriva och att dela med sig till andra så det får vigas tid åt detta så mycket jag orkar och hinner i fortsättningen också såklart!

Så här sista dagen på 2017 tänkte jag bara kika in här på min blogg och skriva lite om hur detta år varit. Upp och nergångar som så många andra har det förstås, ingen slipper undan. Många funderingar kring livet faktiskt. Jag tar det inte längre för självklart och ser med ödmjukhet på det. Att kunna tackla alla svårigheter man själv och ens nära ställs  inför är inte lätt och det tar verkligen kraft och energi. Återhämtning och att ge sig tid att läka kommer bli mina två viktigaste nyårslöften och det är något jag verkligen får här! Att vara i och nära naturen har så lugnade effekt och man känner verkligen hur man glömmer tid och rum.

DSC05029.JPGSå här ser det ut på resortet, lätt att gå vilse. Det har både Janne och jag gjort och på var sitt håll dessutom, haha, men vi kom fram till slut, båda två.DSC05031.JPG

DSC05035.JPGDSC05045.JPGSå här bor vi, rena rama djungeln alltså, Här strosar vi runt och tar det piano. Ingen stress här inte, no no.DSC05038.jpgHängbroar lite här och var, havsvatten leder in i resortet även i lagunen ni ser nedan som jag tvingades ner i av min käre man.DSC05140.JPGGrannparet;)DSC05044.JPG

DSC05037.JPGOmrådet är gigantiskt så det gäller att hålla tungan rätt i mun för att hitta, inte lätt för mig med så dåligt lokalsinne. dsc05094.jpgVill man se sköldpaddor så kan man snorkla i lagunen, bilden är inte så rättvis, vattnet var mer turkost…
dsc050972.jpg

Önskar er ett gott slut och ett gott nytt hälsosamt 2018

KRAM

 

 

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.