What a night!

Kunde kvällen börja bättre? Fick ett stort fång färgglada tulpaner i min famn när våra bästa vänner kom på besök. Hur glad blir man inte? Igår hade vi middag med vänner och det blev en himla mysig kväll och ganska sent, haha! Är inte van att vara uppe sent om kvällarna så idag är jag seeeeg, men det var det värt. Att få sitta och babbla, ta igen tid och bara umgås är det mest underbara som finns tycker jag.

Janne skulle stå för middagen och jag hade fyllt kylen med ingredienser som skulle användas. MEN, istället överraskade han oss med något helt annat! Han hade varit hos lokala fiskhandlaren, vår hovleverantör och beställt skaldjur, vilken lyx! Så det blev skaldjursfrossa och Chablis och vi njöt!

DSC05653.JPG

DSC05651.JPG

dsc056261.jpg

Vinprovning före middag…jag är inte den mest kunniga gällande viner men skulle gärna lära mig mer. Kanske en dag besöka och bo på några härliga vingårdar i Toscana. Har faktiskt redan fått några tips från en kollega och det ser galet vackert ut! Man kan både rida och vandra där i dess mest fantastiska berg och dalar. Ska visa bilder och berätta mer om detta senare.

DSC05648.JPG

dsc056501.jpgHummer, havskräftor, räkor och rostat bröd med aioli & chilli majo, mmmmm…..DSC05652.JPG

DSC05649.JPGMiddag med vänner är verkligen att sätta guldkant på livet. God mat med gott vin, samtalen, skratt, allvar, igenkännande, utbytande av erfarenheter och ideér. Jag blir rik av sådant. Nästa gång blir snart igen men då är det vi som får röra på oss. Ska nämligen upp till norr, härligt härligt!

DSC05640.jpg

Ha en mysig söndagskväll alla läsare, önskar er en härlig kommande vecka och såklart hoppas jag ni kikar in här snart igen.

KRAMAR

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.