Hej Luleå & älskade dotter!

img_6816

När vi flög upp till Umeå hade vi också siktet inställt på Luleå ytterligare 20 mil norröver. Vi tog tåget från Umeå tidigt lördag morgon. Var riktigt mysigt att sitta på tåget och äta goda frukostpåsar vi fått med oss från hotell Mimer eftersom vi for iväg redan innan frukosten öppnat.  Vilket vinterlandskap vi åkte genom, bara skog och massor med snö och en vacker soluppgång som sken in i tåget.

IMG_6857

Hjälp vilken kyla, det var bara att ta på sig underställ, termobyxor och tjocka vantar. Trots kylan så var det så himla mysigt och fint och värme fick jag ju när jag fick träffa och krama om min älskade dotter! Nedan pic från tågfönstret, som jag njöt att bara sitta och titta ut på denna vy, mindfulness deluxe!

DSC05731.JPG

 

Min man och solnedgång, två saker jag älskar;)!

img_6834.jpg

Efter en dag ute i knallkyla, massa snö, sol, frisk luft och klarblå himmel var det urmysigt att på kvällen få vara inne i värmen och äta middag. Emilia hade bokat bord på Taverna Gusto till oss som var en jättemysig Italienare. Bellini Pear till fördrink, mums! Sedan Gustos goda löjromspizza, wow! Janne valde pizza med prosciutto, parmesan, pesto, pinjenötter och ruccola, supergod den med. Själva pizzadegen är gjord på ett speciellt sätt och pizzan gräddas sedan i ugn i 400 grader snabbt i 2,5 minuter. Allt kändes så himla fräscht. Faktiskt var det så gott så vi gick dit igen för lunch redan nästa dag…

IMG_6837

 IMG_6812

Sedan vandrade vi tillbaka till hotellet, lite mystiskt sådär i mörkret, massa snö och tänd belysning, vackert vackert vackert!

IMG_6811.jpg

Luleå domkyrka i sin vinterskrud.

Ja, det var vår weekend i norr och jag längtar redan tillbaka, detta kallar jag riktig vinter (som för övrigt verkar kommit hit till oss också, väldigt kul för de som har sportlov)!

Hej på er och ha det så fint idag!

KRAM

 

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.