Måndag härliga måndag!

Så blev det en sån där riktig träningsdag idag med dubbelpass. Dagens första var styrketräning då främst ryggen, riktigt tufft tillsammans med min dotter. Hon är så duktig att lära ut och peppa. Vi körde ett grymt pass och sedan iväg till ett annat gym för ett härligt men hårt spinningpass. Ja det blev en banan och lite kaffe emellan också…Därefter åt vi en god ekologisk lunch på Saltå Café med efterföljande biltvätt. Trist bara att det inte dröjer länge innan bilen är skitig igen…IMG_7030

img_7045-e1521745608910

Hemma nu och funderar lite på påskpyntet. Detta såg jag hos min hudterapeut härom veckan tyckte det var så fint med gammelrosa och grått. Kanske blir något i den stilen, ska ha en liten bjudning här på lördag så då vill man ju ha lite fint.

Vilket kanonväder vi har idag, mulet i morse men nu skiner solen, ska strax gå ut i skogen och plocka lite ris. Resten av veckan ser ju finfin ut, 4 dagars vecka för de flesta.  Min planering ser ut som följer: tisdag möte med en ev kund och cirkelträning med min yngsta dotter på kvällen. Onsdag jobba hemma med papper och planering. Torsdag ska jag och min man till Stockholm för att ha en liten ledig dag med shopping, brunch och träffa vänner på kvällen. Fredag träning, jobb och fix inför lördagens middag. Mer än så har jag inte planerat och det räcker faktiskt. Nu ut i solen med kaffekoppen en stund!

KRAM P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.