Vårfeelings

Hallå där! Hoppas ni haft en fin påskhelg? Vädret var ju lite upp och ner men med en hel del sol i alla fall. Vi njöt i fulla drag på verandan men utan utemöblerna som vi inte orkade släpa fram…tog köksstolar och ett gammalt blombord, gick fint det med. Min son och hans Leo kom förbi en sväng…den där hunden alltså! Världens goaste men ska i princip äta jämt.

dsc06030.jpg

Ett glas iskall Chardonnay i solen

dsc06009.jpg

DSC06023.JPGSnälla farmor kan jag inte få ditt chips;), jag är såååå sugen! Ja han fick smaka, men bara lite.DSC06022.jpgFinaste skrutten.DSC06033

Vi gjorde Bellinis som fördrink, dock alkoholfri champagne till underårig!

DSC06036

DSC06057.JPG

Min påskglada man:)

DSC06082.JPGFinaste sonen fixar med maten, han är bra på timing, vilket jag är urkass på…Mysigt när alla är i köket och lyssnar på musik, pratar, hjälps åt med mat och dukning. Händer alldeles för sällan, svårt att få ihop alla barn som bor utspridda på olika håll och kanter. Men en dag vill jag få hit alla våra barn med respektive, alla samlade samtidigt, vore hur kul som helst!DSC06076.JPG

DSC06070

Mina döttrar, hela påskveckan har min äldsta till höger varit hemma men idag åkte hon tillbaka till studieorten…snyft! Men om bara en månad är hon tillbaka igen, för några dagar iallafall. En del av vår påsk i år, familj, vänner, promenader, träning och mat!!!

Sög ur det sista ur helgen igår med en superhärlig middag med min bror och hans flickvän, my god vad vi skrattade och hade trevligt! Återigen vilda diskussioner om allt möjligt spännande och alla hade i princip olika åsikter om allt, snacka om lärorik och vääääldigt högljudd kväll!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.