Att tröttna snabbt på saker, bra eller mindre bra?

Finns det något roligare än att ha något att längta till? Jag tycker det ger såna ”kickar” i livet. Stort som smått egentligen, att längta till fredag ger en kick faktiskt! Imorgon är det redan fredag så jag är glad redan idag och allt känns lite lättare helt plötsligt, så bra! Att sträva efter något och inte bara stå still, sådan har jag alltid varit. Ibland på gott ibland på ont. Lite för snabbt och mycket kan bli så fel, inte så att jag ångrar något (jo, förresten klart det finns) men kanske skulle ha gjort lite annorlunda eller så. På tal om snabbt, inte konstigt att jag gillar saker som går snabbt; ridning, motorbåt, löpning istället för promenader, utför istället för längd, ja ni fattar? Inget får ta lång tid helt enkelt…det är då jag tröttnar! Tur att jag lever med J som bromsar mig haha, vi kompletterar nog varandra ganska bra, men visst ibland missförstår vi varandra också. Han är min raka motsats.img_7181.jpgAtt kunna hitta den där balansen mellan att stanna upp, njuta och att vara nöjd i kombination med att vara sugen på att förnya, förändra och testa vore drömmen. Nackdelen när allt går så fort är ju att man snabbare tröttnar när saker drar ut på sig och detta är mitt dilemma. Men å andra sidan, vad tråkigt livet skulle bli om man inte testade, levde i ögonblicket och inte sen…lite mer fånga dagen liksom! Undrar vad man ångrar i livet när man befinner sig på ålderns höst och blickar tillbaka på sin resa man gjort, jo kanske att man skulle just ha gjort lite mer i ögonblicket.
img_7206.jpgHar hintat lite angående ett stort projekt vi har framför oss. Här gäller det verkligen att hålla tungan rätt i mun och tänka till. Att vara snabb och impulsiv funkar absolut inte! Så nu utmanas jag till att lära mig hitta den sidan hos mig själv och försöka utveckla den. Om inte annat är det bra för hjärnan att träna på nya saker. Ska bli mycket spännande och tålamodsprövande minst sagt! Blir till att trampa upp en ny stig och det blir inte lätt när man gått på samma i 48 år!IMG_7182Nu ska jag iväg till gymmet 1 timma före jobbet och det ska bli så skönt, löpbandet och styrketräning står på schemat idag, avslutar med en bastu sedan mot jobbet. Härlig start idag! Bilden nedan är utanför mitt hus häromkvällen, vackert som en tavla, naturen alltså!
IMG_7184.jpg

Må så gott nu denna torsdag och njut av livet här och nu!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.