Vänskap

Min fina vän sedan många år tillbaka. Så många minnen vi delar, kan inte komma ihåg att vi bråkat en enda gång faktiskt. Det bästa med henne är hennes generositet, positivism och ärlighet. Hon är bestämd och säger vad hon tycker men är samtidigt en god lyssnare och lyhörd för andras tankar och känslor. Hon är påhittig och rolig, inget sitter långt inne! Vi är olika men ändå väldigt lika. Jag tror att man är den man är och har man lärt känna en person tidigt i livet så är den personen väldigt viktig. Jag menar det finns ju ingen som känner dig så bra som den. Snart fyller hon 50 och det ska vi fira tillsammans! Tänk att hon vill fira sin stora dag med just mig, det tar jag till mig med glädje! Känner mig lyckligt lottad!

DSC06173Hon bor heeelt fantastiskt precis intill Östersjön. Att vakna varje morgon med den här vyn är en ynnest. Igår satt vi på balkongen och fikade i det fina vädret. Pratade om allt möjligt som kändes bra att prata om. Så skönt att ha vänner som man kan prata med om precis allt och känna förtroende. Det är priceless!

Lindt kulor och latte, inte dumt en solig lördag i april.

dsc06129.jpg

DSC06176.JPGHär ska vi sitta i sommar, många långa sena sommarkvällar med lite bubbel, tända ljus och mys! Älskar platsen, lugnet och naturen in på knuten här! Än ligger istäcket som ett lock över havet, men börjar spricka på sina stället och sen går det snabbt, härligt! Kom igen våren och sommaren! Vi längtar efter dig!DSC06149.JPG

DSC06151.JPG

Livet, livet, livet!

DSC06127.JPG

DSC06128.JPG

DSC06160.JPG

DSC06152.JPG

Ha en underbar söndag alla fina läsare! Jag är jätteglad att ni tittar in till mig ska ni veta!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.