Hipp hipp hurra!

DSC03106.JPG… för min fina vän Bettan idag! Idag fyller hon 50 år herregud tänk det är ju inte klokt och snart är man själv där, bara 1 år kvar. Vi planerar 2 hela dagar att fira och i dag vid lunch sticker vi iväg! Ska bli så mysigt och lite busigt mitt i veckan sådär bara! Vad ska ni själva hitta på när ni fyller? När jag fyllde 30 hade jag och mina vänner stor fest i lokal. Jag var ju småbarnsmamma då så det blev ganska lugnt men så klart festligt och kul med massa folk! 40 firade jag med delar av familjen utomlands. Får se vad det blir när jag fyller 50, jag har en dröm att åka på Safari till Afrika med familjen, skulle vara magiskt! Jag vill nog inte ha fest hemma utan som jag känner nu får det bli en resa, jag älskar att resa och tillsammas med mina barn vore drömmen.

Nej hörrni, nu måste jag sätta fart här. Paket ska slås in, packa väskan och fixa men häng med här på bloggen så får ni se vart vi hamnar!!!

See you!

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.