Tisdag kväll

Gokväll alla fina! Tack snälla ni för alla grattis hälsningar man blir ju bara helt paff när så många vill gratulera. Det värmer! Idag har jag jobbat hela dagen och sedan hämtade jag min upp min dotter. Här hemma blev det sedan sushi middag som maken kom hem med och ett fint fång rosor. Mysigt att sitta och äta tillsammans, blev lite prat om ditt och datt. Jag gillar ju att diskutera och det gör min dotter också, vi pratade om feminism, jämlikhet och hur det är att vara ung kvinna i dagens samhälle. Det är ju stor skillnad mot när jag var i hennes ålder, hon är 15. Känns som samhället är mycket tuffare nu, att man inte kan vara sig själv utan att allt ska jämföras och speciellt utseendet. Unga mår dåligt innan de ens vuxit upp och bildat familj, vilket är skrämmande. DSC06314.JPGNär man som jag blivit lite äldre känns det som om tänket att vara till lags och passa in lite grann försvinner. Som ung är man rädd att inte passa in eller stå upp för sig. Nu bryr man sig inte på samma sätt, jag är för gammal för att orka både bli utbränd och jobba ihjäl mig. Nej, var nöjd med dig själv och slappna av! Life goes very fast. Nu ska jag sätta mig i salongen med en kopp the och lite lyxig choklad jag fått av J. GW:s mord har just börjat, missar inte det! Ha en fin kväll så ses vi i morgon.

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.