Zanzibar

Som jag längtar efter att resa nu! Va, igen kan man tycka..var ju nyss i Mexico! Men att resa är verkligen livskvalité för mig. Det ger mig en inre skatt som jag kan leva på hela mitt liv och blicka tillbaka när jag så vill. Minnen, mat, dofter, möten med andra människor, klimat ja allt. Är det något jag försöker spara till eller drömma om är det resor. Det kostar pengar att resa, är absolut inte gratis, men då måste man planera och drömma vilket jag tycker nästan är halva grejen. Drömmen och planeringen i sig är också spännande.

DSC03408.JPG

När vi var på roadtrip i Californien för 2 år sedan hade jag planerat den resan i över 30 år! Ja, inte detaljerat, men åtminstone  6 månader innan började jag noggrant att planera. Jag måste säga att det blev den bästa resa jag någonsin gjort! Lever fortfarande på den.

DSC03342.JPG

img_4919-e1518523430231.jpg

De bilder som ni ser i detta inlägg är från vår bröllopsresa till fantastiska Zanzibar. Det var en resa som jag heller aldrig glömmer. Att möta en helt annan kultur, annat tänk, fina människor och underbar miljö är en ynnest! Vårt boende var magiskt, som att kliva in i en annan värld. Det var palats, spännande maträtter, kultur, exotiska djur ja allt du kan drömma om.

IMG_5293.JPG

IMG_5358

Vi tog guidad tur i Stonetown som var så intressant, måste upplevas helt enkelt!

IMG_5368.JPGIMG_5118.JPGimg_5217-e1518524070145.jpg

IMG_5040.jpg

DSC03476.JPG

DSC03366.JPGDSC03439.JPGDSC03386.JPGdsc03434.jpgDSC03392.JPGDSC03399.JPGDSC03319.JPG

DSC03345

Vi snorklade i den blå lagunen och wow det finns en unik värld under ytan! Vi drack ur kokosnötter, vi hade Indiska Oceanen 10 meter utanför vår ”hydda”, kan nog inte bli bättre än så här!

Önskar er en härlig torsdag nu, ses imorgon!

KRAM P

 

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.