Åldern, bara en siffra?

DSC06591.JPG

Jag älskar verkligen att umgås med människor som gör mig glad, intresserad, uppiggad och energifylld. Det spelar absolut ingen roll hur gammal personerna i fråga är eller om det är män eller kvinnor. Människan i sig, vem hon är och hur hon uppför sig är det viktiga. Vi kan prata IQ och EQ eller både och, det är den bästa kombon men tyvärr få som besitter. Har ni känt någon gång att ni klickar bra med någon, nästan som att det du tänker och känner känner den andra personen också! Håll då kvar vid honom eller henne, man behöver inte ha samma åsikter eller tycka lika men att tankesättet och grundvärderingarna stämmer det är viktigt.

DSC06587.JPG

Jag har vänner som är närmare 70 år, ja tom närmare 80 och är som unga tjejer alltså! Hur mycket får man ut av dessa, jo massor. Så mycket jag fått lära mig om saker som man tror man vet eller som man tror kommer hända när man blir äldre. Saker jag tänkt att så här blir det, visar sig inte alls blir…OCH hur bra är det inte att få vetskap om detta NU! Jag pratar inte alls om svåra sjukdomar och sådant utan om livet. För jag tror verkligen att alla är och tänker ganska lika i grunden till slut ändå.

Önskar er en härlig tisdag, här blir det jobb sedan välbehövlig semester! Häng med på bloggen och se vad vi hittar på dit vi ska, kommer bli mycket spännande tips! Nästa vecka ska jag ta tag i en sak jag gått och tänkt på länge och lidit mycket av. Har inte riktigt vågat, men nu ska det bli av, don´t miss!

KRAM P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.