Mina bästa boktips till sommaren!

Hallå där alla fina! När sommaren kommer så blir jag alltid så fruktansvärt lässugen. Vet egentligen inte varför men det är som om jag behöver minst 3 deckare varje sommar och någon mer typ biografi av någon känd person. Denna sommar tänkte jag läsa Mikael Persbrandt biografi, sägs vara bra!

DSC07069.jpg

Mina just nu bästa tips är; Agatha Christie, Emelie Schepp & Henning Mankell. Dessa tycker jag är helt outstanding i deckartemat. Agatha´s  Spegeln sprack från kant till kant, Mordet på orientexpressen och Tio små negerpojkar är de tre jag har framför mig. Dessa har jag lånat av en kompis som säkert köpte dem för 30 år sedan. Men jag måste säga att Agatha Christie är världens bästa deckarförfattare. Hon skriver så himla bra, man måste tänka och hänga med en hel del själv, väldigt spännande.

DSC07077.JPG

Alltså bästa bästa, bara ligga och ta det lugnt, en bok, något att dricka och bara vara. Detta kallar jag avkoppling! Bästa sättet att få ner pulsen och återhämta sig. Tänk om man hade tid att bara kunna ligga och läsa hela dagarna, vilken lyx! Personligen är jag fäst vid deckare, men självbiografier och psykologiböcker är också favoriter. Någon som har tips på bra psykologibok så tar jag gärna emot!

DSC07083.JPG

Min man servade med dricka i skuggan i helgen när det var så varmt. Jag låg i skuggan, mannen pressade i solen, fattade inte att han orkade. Önskar att ni får en härlig tisdag och att ni kikar in snart igen, försöker uppdatera varje dag eller vill ni ha kortare inlägg och flera gånger om dagen?

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.