Pappersbröllop

Godmorgon vänner! Sitter här i soffan med min kaffekopp och känner in tystnaden och ensamheten, lyx!!! Igår var det däremot annorlunda, vi firade dagen lång att vi varit gifta i 2 hela år! Pappersbröllop heter det visst, haha låter inte så lyxigt men ändå mysigt.  Länge sedan vi var ute bara vi två så det kändes nästan som en första dejt faktiskt.

Good morning friends! Sitting here on the couch with my coffee cup and feeling the silence and loneliness, luxury !!! Yesterday, on the other hand, it was different, we celebrated the day that we were married for 2 full years! Paper wedding is called, haha ​​does not sound so luxurious yet cozy. Long since we were out we only two so it felt almost like a first date indeed.

IMG_0308

IMG_0315

På morgonen tog vi det bara lugnt med en lång härlig frukost, sedan satte vi oss i bilen och for iväg upp till Kungliga Djurgården i Stockholm. Jag älskar att vara där, grönt, lummigt, somrigt och avslappnat.

In the morning we only took it easy with a long delicious breakfast, then we sat in the car and on our way up to the Royal Djurgården in Stockholm. I love being there, green, lush, summery and relaxed.

IMG_0318

IMG_0324.JPG

Min stilige make! My handsome man!

IMG_0359.jpg

Vi hade matinébiljetter till Mama Mia the Party och wow what a party! Supergod grekisk buffé, bubbel, vin och en smarrig dessert. Sedan körde de showen under tiden så att säga, helt underbar var den! Missa inte denna om ni gillar ABBA, jag var helt såld.

We had dinner tickets for Mama Mia the Party and wow what a party! Super delicious Greek buffet, bubble, wine and a tasty dessert. Then they drove the show in the meantime so to say, absolutely wonderful it was! Do not miss this if you like ABBA, I was completely sold.

IMG_0332.jpg

IMG_0468

IMG_0486I slutet av showen släppte alla loss i en stor fest och herregud vad vi dansade. Har ont under fotsulorna idag! Glitter, glamour och en himla massa bra musik, fantastiskt!

Efter detta var vi bården trötta och svettiga, men vilken härlig dag och kväll det blev! Idag väntar lite fix härhemma, en löprunda och sedan vill jag påminna ER om Emilias massage som ni kan boka in er på. Ta och unna er den bästa massören ever! Ni kommer känna er som en ny människa både fysiskt och psykiskt jag LOVAR. Härlig lugnande skön  klassisk massage. Ni kan boka 20 alternativt 50 minuter från och med måndag den 25/6. Missa ej bästa investeringen!

Ha nu en fab söndag så ses vi snart igen.

KRAM P

At the end of the show, everyone dropped off in a big party and my godness what we were dancing. Having pain under the soles today! Glitter, glamor and a heaven mass of great music, amazing! After this we were tired and sweaty, but what a beautiful day and night it became! Today, a little bit of home retreat awaits, and then I want to remind you about Emilia’s massage that you can book in.  Treat yourself the best masseur ever! You will feel yourself like a new person, both physically and mentally, I promise you. Lovely soothing beautiful classic massage. You can book 20 alternatively 50 minutes from Monday 25/6. Do not miss the best investment you can give yourself!

Now have a fab Sunday, we’ll see you again soon.

KRAM P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.