Kommande veckas träning

Oj vilken dag! Känner hur allt bara snurrar runt i huvudet, behöver nog semester. Men det dröjer ett bra tag till, tyvärr. Varför kommer allt på en gång? Vare sig det är bra eller dåligt så är det alltid så, konstigt tycker jag. …Alright, nu är träningen i full gång och det finns inga undanflykter. Som sagt, igår var det ganska hårt pass. Har sådan träningsvärk att jag knappt kan sätta mig ner på toalettstolen, puh! Dock ser jag redan fram emot nästa pass, det blir i morgon. Jogging varvat med pw men lite längre sträcka så man får svettas, det är skönt. Brukar ta stavar så man får igång överkroppen samtidigt som man powerwalkar. Pulsen ska ju upp!

Oh what a day! Feeling how everything just turns around in my head, need a vacation. But it will take a while, unfortunately. Why does everything come at once? Whether it’s good or bad, it’s always so strange I think. … Alright, now the training is in full swing and there are no escapees. As I said yesterday, it was quite a hard fit. Has such a pain that I can hardly sit down on the toilet, puh! However, I’m already looking forward to the next session, tomorrow will be. Jogging combined with pw but a bit further distance so you get sweaty, that’s nice. I use poles so you get your upper body work while you’re walking. The pulse is coming up!

DSC07259.JPG

Onsdag ser ut som föjljer; morgonpass cirkelträning 06.30 med efterföljande bastu och frukost på gymet, härligt! Torsdag vilar jag. Fredag är det spinning 60 min. Lördag 40 minuter a lá Swica och söndag cirkel igen. Ni hänger väl på?!? Alla kan vara med på detta och man jobbar i sitt eget tempo såklart!

Wednesday will be as follow; morning cross fit 06.30 with subsequent sauna and breakfast at the gym, lovely! Thursday I rest. Friday is spinning 60 min. Saturday 40 minutes a lá Swica and sunday cross fit again. You are with med right?!? Everybody can take part in this and you all work at your own pace of course!

Happy måndag ses snart!

Happy monday see you soon!

KRAM P

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.