Lite nytt..

Hej soliga lill lördag! Oj, vad härligt väder vi har. Idag har jag arbetat hemifrån och så  fort jag slutade satte jag mig ute på altanen och njöt. Har ni det bra där ni är? Säkert är ni många som redan påbörjat semestrar och i så fall önskar jag en riktigt avkopplande återhämtning! Häromdagen var jag på en liten shoppingrunda i stan och ville bara visa två saker som jag tycker så mycket om. Dels detta fina halsband nedan som är ett mynt från Syster P. Det är ganska enkelt men jättefint, speciellt i en kombination med flera andra halsband.

Hi sunny little Saturday! Oh, how lovely weather we have. Today I worked from home and as soon as I finished I sat outside on the balcony and enjoyed. Are you good where you are? Certainly you are many who have already begun vacations and in that case I wish a really relaxing recovery! The other day I was on a small shopping tour in town and just wanted to show two things that I like so much. This nice necklace below is a coin from the brand Sister P. It’s quite simple but very nice, especially in combination with several other necklaces.

DSC07616.JPGDet större guldhjärtat har jag ärvt av min mormor, vet ej om jag ska göra om det till en annan typ av berlock ännu eller behålla som det är, vad tycker ni?

The bigger gold heart I inherited from my grandmother, do not know if I’m going to change it to another kind of charm yet or keep it as it is, what do you think?

DSC07622.JPGSedan har vi denna lilla goding! Som jag har suktat efter Jo Malones Wood Sage & Sea Salt, den är så himla fin i doften. Min man har letat på alla världens flygplatser, så fanns den på Åhléns, haha! Expediten visste exakt vilken jag var ute efter innan jag ens öppnat munnen. ”Sålde 4 stycken av denna precis innan dig”. Ja ni förstår ju hur populär den är. Egentligen är alla dofterna fina och det man kan göra är att blanda två stycken av dem. Jag tänkt blanda denna med en som heter Blackberry Bay. Fina tips på sommardofter om ni behöver. Vad är era favoriter? Inlägg om vilka parfymer jag använder just nu kommer sen, so stay tuned friends!

Then we have this little goodie! As I’ve been looking for Jo Malone’s Wood Sage & Sea Salt, it’s so heavenly in the fragrance. My husband has searched all the world’s airports, and then I found it at Åhléns warehouse, haha! The sagesman knew exactly what I was looking for before I even spoke. ”Sold 4 of this just before you came”. Yes, you understand how popular it is. Actually, all the scents are nice and what you can do is mix two of them. I’m going to mix this one with a one called Blackberry Bay. Nice tips on summer scents if you need. What are your favorites? Posts about what perfumes I’m using right now will come soon, so stay tuned friends!

Ha en fin kväll

Have a nice evening

KRAM P

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.