FOR SALE & a roadtrip.

Hej, hallå där tjejer! Ja jag antar att det är tjejer som läser mestadels?! Eller har jag helt fel här…? I alla fall, alla är välkomna in who ever you are såklart! Vad ska ni hitta på idag? Är det så att ni har semester, vad gör ni då, berätta! Vi är sugna på en roadtrip några dagar så jag behöver inspiration. En tanke är Skåne, har länge drömt om de fina sandstränderna och att besöka Höganäs, Skanör Falsterbo, Mölle etc. Sverige är ju fantastiskt och i år även fantastiskt väder också.

Hello, hi there girls! Yes I suppose girls are reading mostly ?! Or am I totally wrong here? Anyway, everyone is welcome who ever you are of course! What are you going to do today? If you have a holiday, what do you do then tell me! We are planning a roadtrip for a few days so I need inspiration. One thought is Skåne, has long dreamed of the beautiful sandy beaches and visiting Höganäs, Skanör Falsterbo, Mölle etc. Sweden is amazing and this year, also fantastic weather as well.

DSC07746.JPGDSC07731.JPG

Nu, en helt annan sak, nämligen vårt hus är till salu! Japp, vi ska flytta. Vårt älskade hus vi bott i de senaste 6 åren kommer få nya ägare. Ägare som passar bättre än vad vi gör just nu. Fantastiskt fint hus, i mysigaste området nära natur, fina grannar och bra kommunikation till Stockholm. En idyll. Jag kör en liten housetour sen hur det ser ut både utvändigt och invändigt.

Now, a completely different thing, namely our house is for sale! Yep, we’ll move. Our beloved house we have lived in the last 6 years will get new owners. Owner who fits better than we do right now. Fantastic nice house, in the most beautiful area close to nature, nice neighbors and good communication to Stockholm. An idyll. I’m running a small housetour late how it looks both externally and internally.

DSC07707.JPGFörresten, ni är väl med mig gällande träningspassen? Ikväll efter jobbet kommer jag köra a lá Swica, vill ni hänga på så hojta! Snart kommer även inlägg med mitt kostschema. Missa inte det! Nu, sätta fart till mitt andra jobb, ha det så fint idag så ses vi senare!

By the way, are you with me about the workout? Tonight after work I’m going to do the a lá Swica, would you like to hang up so tell me! Soon my mealplan will also be posted. Do not miss it! Now, rush to my second job, have a nice day, see you later!

KRAM P

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.