Lill-lördag på stan

Heeej alla! Så kom värmen tillbaka, pust det fullkomligt rinner om mig. Igår hade jag en ledig dag och hade bestämt dejt på stan med min väninna Eva, roliga härliga vännen Eva. Vi startade med frukost på innestället, supertrendiga Mahalo. Vi tog acai toppad med jordnötssmör, blåbär, hallon och granola, mums! Går gärna dit igen kan jag säga.

Hey everyone! Then came the heat back, OMG it completely flows from me. Yesterday I had a day off and had decided to go to town with my friend Eva, funny lovely friend Eva. We started with breakfast at the hot spot Mahalo, a supertrendy brunch place in city. We took acai topped with peanut butter, blueberries, raspberries and granola, yummy! Will definitely go back here!

IMG_1549.JPG

”Vegan is the new black”

IMG_1554.JPG

Efter frukost gick vi runt på stan och shoppade, vinlunch på NK (de har världens godaste sallader).

After breakfast, we strolled  around and shoppade, took a wine lunch at NK (they have the world’s best salads).

IMG_1569.JPG

På eftermiddagen hade jag tid hos frissan. Testade en ny som heter Gabriella på Bangerhead efter tips från fina Lovisa. Jag blev förvandlad, nu är jag blond och långhårig  helt plötsligt! Jag blev såå nöjd och så kul med en stor förändring! Vad tycker ni?!

Vad har ni för er idag. Jag ska jobba sedan blir det någon form av träning, ej bestämt mig ännu. Ikväll mysig hemmakväll  i soffan med tända ljus, god middag och fortsättning på serien The Affair som släppt ny säsong.

In the afternoon I had a reservation at a hairdresser. Tried a new named Gabriella on Bangerhead after tips from fine Lovisa. I was transformed, now I’m blond and longhaired all of a sudden! I was so satisfied and so fun with a big change! What do you think?!

What are your plans today? I’m going to work then some form of work out in the afternoon, not decided yet. Tonight cozy home evening on the couch with light candles, good dinner and continuation The Affair that released the new season number 4 I think.

KRAM P

LOVE P

 

 

 

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.