Mama Mia, Taxinge Castle and mom & daughter time.

DSC08143.JPG

DSC08112.JPG

God förmiddag alla! Härliga söndag, jag tycker det är bästa dagen. Vilodag liksom, bara slappa och göra det man vill och känner för, inga krav. Jag brukar alltid ha det som min egen  ”lyxdag”. Tar hand om mig själv och det kan vara olika saker från gång till gång beroende på min känsla. Idag har jag bestämt mig för att läsa mina böcker, träna (styrka och yoga) sedan Netflix i kväll med massor av tända ljus och bara vara.

Igår hade jag lite tid med min yngsta dotter, ja man får nästan be om tid med henne för det är alltid kompisar som gäller annars. Jag ska inte klaga, jag var likadan själv i den åldern, var aldrig hemma. Hur som helst vi for iväg till Taxinge slott för att strosa och fika. MY GOD var mycket folk det var där, lång kö ut på gårdsplanen till kakslottet. Vi köade nästan en timma! När vi sedan beställt och skulle slå oss ner i parken så vimlade det av getingar så det var bara att gå in och sätta sig. Men det var mysigt ändå!

Good morning everyone! Lovely Sunday, I think it’s the best day. Day off as well, just relax and do what you want and feel for, no demands. I usually always have it as my own ”luxury day”. Take care of myself and there may be different things from time to time depending on how I feel. Today I decided to read my books, work out (strength and yoga) then Netflix tonight with lots of candel light and just relax.

Yesterday I had some time with my youngest daughter, yes you can almost ask for time with her, because there are always friends who counts otherwise. I will not complain, I was the same myself at that age, never at home. Anyway, we headed for Taxinge Castle to stroll and have coffe and cake from their huge cakebuffet. MY GOD, so many people there, long queue out on the courtyard to the cake castle. We queud for almost an hour!  We ordered and went to sit in the park, but it was so full of wasps so just had to go inside the castle, but it was lovely anyway. 

DSC08118

Jag tog maffiga tårtan till vänster, Drömpäron med smörkräm, marsipan och grädde ohlala!

I took the crunchy cake to the left, Dreampear with butter cream, marzipan and cream ohlala!

DSC08122.JPG

DSC08117.JPG

 

DSC08126.JPG

Klänning från Ilse Jacobsen, solisar Chloé, sandaler Hermés. Dress from Ilse Jacobsen, sunglasses Chloé, sandals Hermés

När vi fikat åkte vi till gravgården och gjorde fint, vackert och rofyllt där. Jo, just det, måste berätta om Mamma Mia filmen vi såg i fredags. Kan säga så här: kommer se den igen då förstår ni va?! Jag skrattade, grät, sjöng. Vi spelade ABBA låtar i bilen hem och sjöng, hur glad blir man inte av ABBA liksom. Mamma älskade ABBA och jag är uppvuxen med deras musik, så många härliga minnen väcktes till liv också, tror ni känner igen er…Om ni inte sett den; GÖR DET!!!

After we had our coffee and cake we went to the graveyard and planted some flowers, it was so beautiful and tranquil there. Yes, just have to tell you about the Mama Mia movie we saw this friday. Can say like this: will see it again then you understand ?! I laughed, cried and  sang along. We played ABBA songs in the car on our way home and sang with, how happy do you not get with ABBA as well. Mum loved ABBA and I grew up with their music, so many lovely memories were brought alive too, think you recognize …If you have not seen it, DO!!!

DSC08141.jpg

Älskar mina extensions!

Loving my extensions!

DSC08146.JPG

DSC08147.JPG

Ha en härlig söndag och tack för att ni kikar in!

KRAM P

Have a great sunday and thank you for stoppning by!

LOVE P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.