Pink sky and headache

DSC08155.JPGHej där bloggläsare, hur mår ni? Nu var det ju ett tag sedan jag skrev till er men det har varit en hektisk vecka med allt möjligt från jobb till privata händelser. Kvällen igår efter regnet var helt magisk, himlens färg i rosa var som ett konstverk.

Hi there bloggreaders, how are you? Now it was a while since I wrote to you but it has been a busy week with everything possible from work to private events. The night yesterday after the rain was completely magical, the sky’s color in pink was like a work of art.

DSC08165.JPGIMG_1627.JPGHade huvudvärk igår så det blev en tidig kväll, kände mig helt slut och för mig är sömn det enda botemedlet. På tal om huvudvärk, har ni som jag, månatlig värk, kan det vara hormonell migrän. Hade aldrig hört om det innan min gynekolog tog upp detta med mig. Han rekommenderade mig föra dagbok varje gång jag fick huvudvärk. Vips så var problemet löst, nästan…såg ju då ett tydligt mönster. Japp det jag lider av är hormonell migrän. Detta beror på svängningarna av hormonerna östrogen och progesteron. För att lindra medicinerar man med minipiller. Nu mår jag mycket bättre men ibland blir det bakslag men absolut inte så illa som förut.

Had a headache yesterday so it became an early evening, feeling completely exhausted and for me sleep is the only cure. Speaking of headache, do you suffer, like me, a monthly pain, it can be hormonal migraine. Never heard of it before my gynecologist picked this up with me. He recommended to keep a diary every time I got a headache. And all of a sudden the problem was resolved, almost … I saw a clear pattern. Yes, what I’m suffering from is hormonal migraine. This is due to the imbalance between the hormones estrogen and progesterone. In order to relieve you medicate with contraceptive. Now I feel a lot better, but sometimes it comes a backlash but definitely not as bad as before.

IMG_1628.JPG

Känns bättre idag och jag hoppas på en dag med sol och lite träning. Ska också ta mig iväg med mina döttrar på en shopping tur för det behövs både kläder och inredning inför hösten. Maken ska iväg på skjutövning och sedan har vi dejt ikväll igen, haha. Måste passa på när båda har ledig tid. Vi ska gå ut och äta på ett ställe som blivit vår lilla favorit, stay tuned! Ska också hinna med att boka höstens resa, börjar bli dax nu…

Feel better today and I hope for a day of sunshine and a little workout. Will also take my  daughters on a shopping trip because both clothes and decor are needed before the fall. J are having shooting practice and are away during the day but tonight we have datenight again, haha. Must take time when both have free time. We will go out and eat in a place that became our little favorite, stay tuned! Will also try to book the autumn trip, time is up for that now…

DSC08158Hoppas ni får en toppendag och tack för ni tittar in till mig!

KRAM P

Have a great day and thank you for stoppning by!

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.