Monday mood

Kliar mig i huvudet, precis så känns det just nu. Funderar fortfarande på vart vi ska resa i höst. Har inte kommit på det ännu, kanske ni kan komma med tips. Vet att vi är sent ute, men så blir det ibland.

Schratching my head, just as it feels right now. Still wondering where we are going to travel this fall. Have not got it yet, maybe you can come up with some suggestions. Knowing we running late but sometimes it gets like this.

DSC08246

Äpplen från trädgården. Har givit bort det mesta, orkar inte hålla på att sylta och safta. Det är inte riktigt min grej. Hur som helst börjar allt röra på sig lite igen efter stått stilla ett tag. Syftar på ”lilla projektet”.. snart snart ska ni får reda på vad vi sysslar med.

Apples from the garden. Have given away most of it, I don´t have an interest in cooking jam and juice. That’s not really my thing. However, everything starts to move a bit again after standing still for a while. Refering to the ”small project” .. soon soon you will find out what we are dealing with.

DSC08229.JPG

DSC08223

DSC08196.jpg

DSC08197.jpgKlänning H&M (förra året), väska Steve Madden (gammal inköpt i Los Angeles) och stövletter Rizzo (förra året). Bry er inte om bakgrunden, den är som den är, haha!

Dress H&M (last year), bag Steve Madden (old bought in Los Angeles) and boots Rizzo (last year). Don´t mind the background, it’s what it is, haha!

DSC08212.jpg

Höst på intågande men jag börjar ALDRIG med strumpor före 1 september. Jag menar augusti är ju faktiskt fortfarande sommar. Ja, just det, vi var ju på liten dejt häromkvällen, Ska visa lite mumsiga bilder från maten där, kommer inom kort. Allt ekologiskt och biodynamiskt odlat. Mysig stämning och helt underbart gott. Har ni inte varit där så gå dit! Man behöver verkligen inte åka in till Stockholm för bra mat, nej ta en sväng till Skåpmat och njut!

Ha en underbar måndags kväll!

KRAM P

Autumn is coming but I NEVER begin with socks before September the 1st. I mean August is actually still summer. Yes, right, we were on a small date the other evening, will show some yummy pics from the food there, coming shortly. All ecologically and biodynamically grown. Cozy mood and absolutely wonderful. Have you not been there then go there! You really do not have to go to Stockholm for good food, take a turn to the Skåpmat and enjoy!

Have a wonderful monday evening!

LOVE P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.