Nu har vi bokat resa!

Hit ska vi! Längtar väldigt väldigt mycket efter miljöombyte och avkoppling. Nedan är ön Formentera utanför Ibiza. Vi kommer bo på Ibiza men åka till Formentera några dagar för lokal vinprovning, bada i det fantastiskt turkosa vattnet och äta på mysiga restauranger. Vi ska även hyra cyklar och utforska ön.

Here we are going! Longing so so much after environmental change and relaxation. Below is the island of Formentera outside Ibiza. We will stay in Ibiza but take a boattrip to Formentera for a few days for local wine tasting, swim in the amazing turquoise water and dine in cozy restaurants. We will also rent bikes and explore the island.

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjE0NjM5MzI7czoxOiJ3IjtpOjEwMjA7czoxOiJoIjtpOjYyMTtzOjE6ImMiO2k6MDtzOjE6InMiO2k6MDtzOjE6ImsiO3M6NDA6IjJkZWQ4ZDAyZGUxOGVkMDg2MTYwNTQ4OWMxODc3NDJjMzUzNTY2MjEiO30=

Nu har vi äntligen bokat resa, åtminstone en av dem. Blev till slut att vi bestämde oss för 2 resor, en i höst och en längre fram i februari. Det kändes mer rätt att dela upp på detta sätt, blir ju roligare också så har man mer att se fram emot.

We have finally booked a trip, at least one of them. Eventually, we decided for 2 trips, one in the autumn and one in February. It felt more right to divide in this way, it will be more fun too, so you’ll have many things to look forward to.

img_1746

Här ska vi bo, ett jättefint hotell som erbjuder det mesta. Vi ska ju åka för att verkligen koppla av och vila upp oss så då ville vi bo bra. Helst känna att vi inte behöver göra så mycket mer än bara hänga på hotellet. (Fast lite ska vi ju röra på oss såklart). Varken jag eller Janne har varit på Ibiza så det ska bli spännande. I februari funderar vi på Jamaica eller Sri Lanka. Någon som varit där?!

Sitter och googlar badkläder och stråväskor som en galning, har inte köpt något av detta då jag arbetat hela sommaren. Har man tur hittar man på rea så det är ju fördelen! Ute efter någon härlig strandtunika, en bra strandväska lite större modell då maken alltid envisas med att stoppa sina saker i min, mycket bekvämt, haha!

Ha en fin kväll alla som titta in till mig! KRAM P

Here we will stay, a great hotel that offers the most. We are going to relax and rest up, so we wanted a supernice place for that. Ideally, not do much more hang out at the hotel. (Of course, we will do things). Neither I nor Janne have been to Ibiza before so it will be exciting. In February, we are considering Jamaica or Sri Lanka. Anyone who has been there?!

Googling swimwear and straw bags like a crazy, have not bought any of this since I worked all summer. If you are lucky you will find on sale so that’s the advantage! Looking for some lovely beach tunic, a good beach bag, a bigger model, my man always stubbornly puts his stuff in my bag, very comfortable haha!

Have a good one all of you who follow and thanks for stoppning by! LOVE P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.