Friday

Heeej! Äntligen fredag och sol igen, tror nog inte jag varit med om det väder vi haft senaste halvåret förut. Underbart, bara tacka och ta emot! Fredag idag och snart ska jag iväg på spraytan. Har ni testat det? För mig är det första gången och jag ska visa resultat sen, spännande! Efter det väntar guldsmeden och kemtvätten. Guldsmeden gör om min mammas vigselring till ett hängsmycke. Den var för stor för mig så hänger den runt min hals istället som en berlock och idag ska vi prova ut kedja till. Känns väldigt bra!

Hiii! At last Friday and sun again, I never experienced this weather we have had in the last six months before. Wonderful, just enjoy! Friday today and soon I will go to do a spray tan. Have you tested it? For me it’s the first time and I’ll show results later, exciting! After that, the goldsmith and the dry cleaner waits. The goldsmith turns my mother’s wedding ring into a pendant. It was too big for me so it will hang around my neck instead and today we will try out the chain. Feels very good!

DSC08427.JPG

En liten bit av matsalen i mitt hus som nu är till salu, håll utkik, fler bilder kommer.

A small piece of the dining room in my house that is now for sale, keep an eye out, more pictures of the house will come.

DSC08431.JPG

Vad ska ni ha för er i helgen? Hoppas att ni får en fin helg och hinner vila upp er och äta något gott. Ikväll tänkte jag köpa mitt favorit vin som är vitt och heter Stoneleigh. Det är ett Sauvignon Blanc, nr 6311 för er som önskar veta, supergott! Till detta blir det något enkelt, funderar på Toast Skagen som passar bra till vinet, får se vad maken är sugen på.

What are your plans this weekend? Hope you have a nice weekend and have time to rest and eat something good. Tonight I will buy my favorite white wine called Stoneleigh. It’s a Sauvignon Blanc, No. 6311 for those who want to know, supergood! To this, something simple, thinking of Toast Skagen that fits well with the wine, hope my husband has cravings for it too

DSC08424.JPG

 

Köpte en ny matta igår som faktiskt blev jättefin under matbordet. Prisvärd också! Svårt att se på bilden kanske med den är lite mönstrad , två nyanser av beige och väldigt mjuk och skön att sätta fötterna på. Blev mer ombonat också. Älskar mina stora fina fönster i huset, kommer sakna dem. Blir dock ännu större fönster i det nya men dessa är så fina och passar fint till huset.

Bought a new carpet yesterday that actually got great under the dining table. Affordable too! Hard to see mabey at the picture, but it’s a bit patterned, two shades of beige and very soft and comfortable to put your feet on. Feels a lot more welcoming now. Love my big nice windows in the house, will miss them. However, even bigger windows will appear in the new, but these are so nice and fit the house well.

img_2215

IMG_2212

Tänkte passa på att fråga er bloggläsare vad ni vill att jag ska skriva om. Har ni några önskningar eller förslag vad ni önskar läsa om så sääääg!!!

Superglad är jag i alla fall att ni tittar in! TACK! Ses imorgon!

KRAM P

I thought about asking you blogreaders out there what you want me to write about. Do you have any wishes or suggestions what you want to read about as well? I`m superglad that you’re stoppning by! THANKS! See you tomorrow!

LOVE P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.