Choice of kitchen

Heej alla fina! Hur mysigt väder har vi inte idag, igen? Tyvärr är jag sjuk så ligger faktiskt i soffan härhemma och försöker vila mig frisk. Både min ena dotter och jag har ont i halsen och feber, fy! Innan vi började med husbygget förstod jag inte hur mycket olika val vi skulle behöva ställas inför. Jag är just nu inne på köksdelen och vacklar mellan olika färger på köksluckor och bänkskiva. Träkök har vi haft, grått har vi nu och svart var valet till nya huset tills för någon vecka sen. Nu känns det som man kommer tröttna snabbt på svart och att det blir för hårt. Egentligen skulle vi ju då satsa på vitt, det är det som återstår haha! Bilder nedan lånade från Pinterest, kitchens.se och Åsa Ingrosso som också står i valet och kvalet angående kök har jag läst…

Hello everyone out there! How cozy weather we have today, once again? Unfortunately, I’m sick so actually lying on my couch and trying to rest. Both my daughter and I have sore throat and fever, not good! Before we started building the house, I did not understand how many different choices we would face. I’m right now in the kitchen area and staggering between different colors of kitchen shutters and countertop. We have had wooden kitchen, gray we have rightvnow and black were the choice for the new house until a week ago. Now, I´ve changed my mind, it feels like you get tired quickly and it’s getting too hard with black. Actually, we should bet on white, that’s what’s left haha! Pictures below borrowed from Pinterest, kitschens.se and Åsa Ingrosso who are also in the selection and the qualification regarding kitchens I have read …

IMG_3320

IMG_3321.JPG

IMG_3326.JPG

IMG_3331

IMG_3332.JPG

En favorit, vitt med mörk stenskiva!

A favorite, white with a dark stone plate!

IMG_3329.JPG

IMG_3322.JPG

Puh, det är inte lätt, hoppas det blir rätt! Vill ni tycka till så blir jag glad. Väggarna blir grå och golvet i betong så har ni lite att gå på! Glöm inte att följa med här på bloggen, husbygget startar inom kort!

Ha en fab dag!

KRAM P

Puh, it’s not easy, hope it will be right! If you want to give some comments I’ll be happy. The walls are going to be gray and the flors in concrete! Do not forget to follow my blog, the house building starts shortly!

Have a fab day!

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.