In love with exercise

Många gånger när allt känns motigt, man är trött, less, nere och hängig så ändras allt till precis tvärtom efter ett träningspass. Att det kan vara så stor skillnad före och efter alltså! Jag ser träningen som en del av min livsstil. Ibland hinner man inte, blir sjuk eller något annat som kommer i vägen, men det gör inte så mycket. Jag är jätteglad att jag tycker det är kul och mår så bra av det. Jag har alltid tränat någonting sedan jag var 7 år gammal. Ridning, balett, basket, aerobics, styrketräning. Jag tror stenhårt på att hitta den träningsform man gillar och sedan göra det till en del av sitt liv. Din kropp och din mentala hälsa behöver det! Vad har ni för träningsform ni gillar? Har länge funderat på att åka på en träningsresa, lära känna nya människor och träna tillsammans, hur kul? Vi får se vart det bär av, hehe!

 Sometimes when everything feels diffidult, you are tired, down and sad,  everything changes to exactly the opposite after a workout. How can it be such a big difference before and after! I see exercise as part of my lifestyle. Sometimes you do not have time, get sick or something else that gets in the way, but it does not matter. I am very happy that I love it  and feel so good from it. I have always practiced something since I was 7 years old. Horse riding, ballet, basketball, aerobics, weight training. I strongly believe in finding the kind of training you like and then making it a part of your life. Your body and your mental health needs it! What kind of work out do you like best? Been thinking about going on a training trip, getting to know new people and exercise together, how fun? We’ll see where and when, hehe!

img_4626

En del av mitt gym, här trivs jag. Det är stort luftigt, massor av fönster och flera delar där du kan utöva det du gillar. Maskinerna är Nautilus och det är favoriten.  Nästa vecka har jag tid med en ny PT så det ska blir spännande att se vad han kan göra för mig? Jag vill bl a jobba mycket med baksidan av kroppen som man ofta glömmer. Där är jag svag och vill få en starkare rygg, axlar och ben.

Part of my gym, I like it here. It is large airy, lots of windows and several parts where you can exercise what you like. The machines are Nautilus and it is my favorite. Next week I have an appointment with a new personal trainer, will be exciting to see what he can do for me? I would like to work a lot with the back of the body that you often forget. It´s the part of my body where I am weak and want to get a stronger back, shoulders and legs.

img_4627

img_4632

Jag älskar också att gå på olika pass, det senaste är ZONE som är ett typ av styrke/cirkelpass som bara tar 30 min och är ganska högintensivt, väldigt givande. Vill ni testa så är den lördagar kl 09, häng på vet ja! Vill man kan man kombinera med en halvtimma på löpbandet efteråt då har man fått ett jättehärligt träningspass som startar lördagen.

I also love to go on different classes, the latest is ZONE which is a type of strength class that only takes 30 min and is quite high-intensity. If you want to try it, it is Saturdays at 09, come an join me! If you want to combine with half an hour on the treadmill afterwards then you have got a really great workout start Saturday mornings!

img_4637

Sen är man såhär avslappnad och skön efter, bästa känslan! Till helgen ska ni få min nya spellista som jag använder när jag joggar. Den är sååå peppande och helt underbar! Investera i ett par lurar som ger bästa ljudet sen är det ingen match att ta en tur på 30 min.

Tack för att ni läser, ha det så fint!

KRAM P

Afterwards you are so relaxed and comfortable, the best feeling! This weekend you will get my new playlist that I use when I go out running. It is sooo good and absolutely wonderful! Invest in a couple of headphones which give the best sound then it’s easy peasy cheesy to run 30 min.

Thank you for reading, have a nice day!

LOVE P

 

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.