Lördag

Hej å hå ut i skogen vi gå! Idag blev det verkligen en dag på landet. Snörade på mig joggingskorna och stack iväg ut i skogen på en tur. Testade min nya spellista, blev väldigt nöjd, så snart kommer den här så ni kan lyssna. Efteråt blev det styrkepass med egen kroppsvikt i form av armhävningar, situps, rygglyft och baksida lår. Japp nu ska baksidan få vakna till liv!

Hi there! Today it really became a day in the country. Put my jogging shows on and stuck out into the woods. Tryed my new playlist, got very satisfied, will post it on my blog soon so you can listen. Afterwards, it became strengthtraining with own body weight, push-ups, situps, back lift and back thighs. Yep, wake up back of the body!

img_4654 (1)img_4655img_4657

Herregud vad bra isdubbar jag har köpt, bara trä på skorna. Köpte mina på Stadium för 60 kronor! Har Icebugs i kängor att promenera i men löpningen vill jag ha mina skor jag är van vid så detta blev ju utmärkt!

My godness what good ice bugs I bought, just pull them over the shoes. Bought mine at Stadium for 60 SEK! Have Icebugs in boots to walk in but I want my runningshoes while running so this is excellent!

img_4658img_4666 (2)IMG_4668.JPG

Optimala helgfrisyren, bulle på huvudet! Ikväll blir det middag hos vänner så nu måste jag sätta fart och fixa iordning mig! Ses igen snart! Trevlig lördag!

KRAM P

The perfect weekend hairstyle, bun on your head! Tonight, there will be dinner with friends so now I have to speed up and get myself ready for that! See you again soon! Nice Saturday!

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.