Spellistan

 

 

IMG_4268.JPG

God afton på er! Har ni haft en skön söndag? Här kommer min spellista som ni kan använda er av när ni är ute på jogging/pw tur. Vet inte hur ni känner, men jag blir i alla fall mer pepp och tar till och med i lite extra när man hör bra musik. Det bästa är att ha ett par lurar som det är bra ljud i. Jag kör apples air pods, suveräna!

Goodevening! Hope you had a great Sunday? Here is my playlist that you can use when you are out jogging / pw. Do not know how you feel, but at least I become more pep and even push myself  a little extra when I listen to good music. The best thing is to have a couple of really good headphones. I use Apples air pods, they are great!

img_4683
Lycka till nu och kör så det ryker! (blev lite längre än 30 min, snarare dryga 60 min. Dela upp så har ni ju två spellistor eller jogga hela 60 min den som orkar!)
KRAM P

Good luck now go for it! (the list is a little longer than 30 min, rather 60 min. Divide so you have two playlists or if  you are able to, run the whole 60 min!)

LOVE P

Författare: piaandarkjohannesdotter

Contact: p.andarkjohannesdotter@gmail.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.